Instalatii si echipamente termice

INSTALATII TERMICE

instalatii termice

Specialitatea noastra? Prestarea serviciilor de instalatii termice profesioniste! Scopul nostru? Multumirea clientilor care ne ofera increderea necesara, propulsandu-ne in randul celor mai solicitate si apreciate firme de instalatii din Harghita! Prin urmare, suntem echipa de specialisti certificati in realizarea proiectelor de instalatii termice care pune accentul pe calitatea lucrarilor, si nu pe cantitatea numarului de proiecte pentru care a fost solicitata! Prestigiul de care ne bucuram astazi a fost rezultatul unei trude istovitoare de activitate in domeniu, munca pe care am reusit sa o aducem la cel mai inalt nivel al calitatii de prestare servicii instalatii termice!

Ce cuprinde serviciul de instalatii termice? Incepand cu instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, cat si cea mai moderna tehnologie de instalatii termice – incalzirea in pardosela si terminand cu instalatiile termice exterioare si terminad cu instalatii termice complicate precum instalatii termice cu pompe de caldura, realizam orice tip de instalatie care intra in aria acestei activitati! Datorita complexitatii serviciilor noastre, suntem firma de instalatii care realizeaza lucrari atat pentru imobilele personale, cat si pentru cele comerciale, spatii publice, companii private, etc.

De exemplu, montajul centralelor tehnice a devenit o lucrare pe care o putem considera drept rutina, iar orice detaliu sau obstacol intampinat in realizarea si finalizarea acestui tip de instalatie termica nu poate fi de nedepasit pentru specialistii nostri! Mai mult decat atat, lucram numai cu produse si materiale calitative, pentru a ne asigura atat noi, cat si dumneavoastra ca investitia pe care o realizati va fi de mare succes si va beneficia de longevitate! Pentru ca ne mandrim atat cu proiectele realizate pana in prezent, cat si cu colaborarile pline de profesionalism pe care le-am avut cu fostii clienti, va asteptam si pe dumneavoastra pentru a va demonstra ca exista firme de instalatii care merita sa se bucure respect si prestigiu!

Instalatii termice

INSTALARE CENTRALE TERMICE, CU CAZANE DE ORICE PUTERE, ALIMENTATE CU ORICE TIP DE COMBUSTIBIL

centrale termice

Executam lucrari de instalare pentru centrale termice gama fiind mare, de la cele murale de 24 kW pana la centrale mari sau baterii de centrale care functioneaza in cascada sau in orice alt mod functie de programul selectat din automatizare.

Combustibilul folosit poate fi gaz metan, CLV, GPL, lemne, paleti sau orice alt tip de combustibil.

 

Instalatii termice

INSTALARE POMPE DE CALDURA

pompe de caldura

Executam montaje pentru pompe de caldura, acestea utilizeaza resurse secundare de energie care pot fi folosite pentru incalzirea si pentru prepararea apei calde de consum a cladirilor civile industrial.

Tipurile de pompe de caldura sunt:

  1. Pompa de caldura pe surse de aer ( extrag caldura din aerul exterior)
    • pompa de caldura aer – aer (transfera energie termica aerului din interior)
    • pompe de caldura aer – apa (transfera energia termica unui rezervor de apa)
  2. Pompe de caldura geotermale, extrag caldura din sol sau din surse similar ( roca ) si o transfera aerul din interior sau unui rezervor de apa.

 

Instalatii termice

DISTRIBUTIA AGENTULUI TERMIC (PRIN CONDUCTE DIN METAL, POLIETILENA, POLIPROPILENA ETC)

distributie-agent-termic

Executam distributia agentului termic folosind diferite tipuri de conducte: teava neagra, cupru, polietilena cu bariera de oxigen, PP-R, etc.

Scopul distributiei agentului termic este acela de a transfera energia termica cedata de combustibil in cazan, printr-o retea inchisa de conducte, spatiului ce urmeaza a fi incalzit, utilizand suprafete de incalzire.

 

Instalatii termice

INSTALARE CORPURI DE INCALZIRE STATICA SAU DINAMICA (RADIATOARE, CONVECTOARE, VENTILOCONVECTOARE)

corpuri de incalzire

Executam montaj pentru corpuri de incalzire folosite in cladiri cu diferite destinatii. Corpurile de incalzire pot fi realizate din diferite material: otel, aluminiu, fonta, cupru. Functie de miscarea aerului ca urmare a incalziri lui prin contactul cu corpul de incalzire acestea pot fi corpuri cu incalzire statica (miscarea aerului se produce natural): radiatoare, convectoare, convectoradiatoare sau cand miscarea aerului se produce prin mijloace mecanice: ventiloconvectoare, aeroterme, baterii cu ventilator etc.

 

Instalatii termice

INCALZIRE IN PARDOSEALA

incalzire in pardoseala

Executam incalzire in pardoseala aceasta se realizeaza prin montajul de tevi din polipropilene sau multistrat in sapa. In cazul incalzirii in pardoseala se poate renunta la corpurile de incalzire iar temperatura necesara agentului termic este mica aproximativ 35˚C, realizandu-se astfel o economie la consumul de combustibil necesar ridicari temperaturii agentului termic.