Instalatii sanitare

INSTALATII SANITARE

instalatii sanitare

Aveti nevoie de o firma de instalatii sanitare in Toplita? Noi, echipa Dan-Serv va stam la dispozitie pentru a va oferi cele mai calitative si eficiente servicii in materie de proiectare, instalare si reparatii pentru instalatii sanitare! Profesionalismul cu care ne intampinam clientii ne-a ajutat sa beneficiem de-a lungul timpului de multiple recomandari din partea tuturor clientilor cu care am colaborat, astfel incat astazi beneficiem de un puternic renume in randul celor mai apreciate firme de instalatii sanitare din Toplita, Romania! Serviciile noastre de instalatii sanitare vizeaza atat imobile personale cat si spatii mai mari precum firme, institutii, companii,etc.

Oferim servicii de instalatii sanitare in Toplita pentru interior, cat si pentru exterior, astfel incat orice sistem de alimentare cu apa va fi proiectat, monat sau reparat de catre specialistii Dan-Serv! Portofoliul nostru cu prestari servicii in acest domeniu ne-a valorificat potentialul, devenind o echipa de specialisti capabila sa realizeze montajul de instalatii sanitare sau reparatii de instalatii sanitare, indiferent de nivelul de dificulate a acestor operatiuni tehnice! Si, pentru ca ne place sa lucram intr-un mod profesional, clientii nostri beneficiaza inca de la inceput de un proiect de instalatii sanitare realizat de catre mesterii Dan-Serv cu ajutorul caruia bugetul alocat unei astfel de operatiuni va fi prestabilit din timp!

Vorbind despre unul dintre cele mai solicitate servicii pe care echipa Dan-Serv le-a realizat intr-o maniera profesionala mentionam ca, in ceea ce priveste instalatiile sanitare de baie ne bucuram de tehnici moderne si materiale calitative de orice tip prin care lucrarea soliciata, indiferent daca este vorba despre montajul instalatiilor sanitare sau reparatiile instalatiilor sanitare se va ridica la nivelul cerintelor dumneavoastra! De asemenea, toate tipurile de instalatii sanitare pe care le realizam vor fi proiecte de instalatii sanitare asupra carora ne vom pune la bataie toate resursele necesare realizarii acestora!

Dan-Serv este mesterul dumneavoastra! Apeland la noi, veti beneficia de serviciile prestate de cea mai profesionista echipa de instalatori, firma de instalatii sanitare din Toplita Dan-Serv!

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA!
Instalatii sanitare exterioare

INSTALATII DE ALIMENTARE CU APA

instalatii alimentare apa

Executam instalatii de alimentare cu apa pentru diverse tipuri de cladiri, case, vile sau imobile mai mari folosind cele mai moderne materiale. Acestea asigura necesarul de apa in scopuri menajere, industriale, combaterea incendiilor. Alimentarile pot fi de la reteaua de alimentare a orasului, din retele de incinta sau puturi proprii.

Instalatii sanitare exterioare

INSTALATII DE CANALIZARE MENAJERA SI PLUVIALA

canalizare menajera si pluviala

Executam instalatii de canalizare a apei menajere si pluviale pentru diverse tipuri de imobile folosind teava de canalizare PVC-KG, teava de polietilena ansamblata prin sudura cap la cap sau cu mufe electrosudabile, tuburi din beton sau ceramice. Acest tip de instalatii sanitare pot fi interioare sau exterioare. Canalizarea menajera si pluviala poate fi ingropata, in canivouri sau aparent in subsoluri.

Instalatii sanitare exterioare

SISTEME DE DRENAJ

sisteme drenaj

Executam sisteme de drenaj pentru preluarea apelor care vin in contact cu peretii cladirilor sau stationeaza pe diverse suprafete din zona cladirilor. Apa poate proveni din scurgerile acoperisurilor sau ale altor suprafete, din zapada care se topeste si din izvorare sezoniere.

Instalatii sanitare interioare

ALIMENTARI CU APA SI CANALIZARE PENTRU GRUPURI SANITARE, BUCATARII

alimentari cu apa si canalizare

Executam acest tip de instalatii interioare pentru care putem folosi orice tip de materiale existente, teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC, etc. Executam montaje pentru obiecte sanitare cu un inalt grad de confort: rezervoare WC ingropate,vase wc, bideuri, lavoare, spalatoare,cadite dus,cazi de baie, cazi de baie, cazi si cadite cu jacuzzi, obiecte sanitare pot fi din materiale ceramice, compozite, etc.

Instalatii sanitare interioare

SISTEME DE TRATARE A APEI: DEDURIZATOARE, CLORURARE, DEFERIZARE, FILTRE CU CARBUNE ACTIV, FILTRE CU ULTRAVIOLETE

sisteme de tratare a apei

Executam instalatii pentru tratarea apei folosita atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial. Cu ajutorul acestor instalatii se trateaza apa de la robinet astfel incat sa devina cat mai propice consumului uman cat si apa folosita pentru incarcarea instalatiilor de incalzire, boilerelor, masinilor de spalat rufe, etc. Pe baza unui buletin de analiza a apei se determina proprietatiile fizico-chimice cat si cele bacteriologice ale apei, in baza acestor rezultate se alege sistemul de tratare necesar astfel incat apa sa devina propice destinatiei alese modificand proprietatile determinate in buletinul de analiza, care nu se incadreaza in limitele admise.

Principalele etape de tratare a apei sunt:

  • Filtrare sediment: elimina solide in suspensie: nisip, namol, rugina, alte sediment.
  • Filtrare cu carbon granular activat: in aceasta faza sunt eliminati contaminanti cum ar fi; culoare, miros si gust neplacut, turbulitate, clor liber, chloroform, insecticide, ierbicide, benzen si alte sute de contaminanti care pot fi in apa.
  • Deferizare: se elimina fierul si manganul din apa.
  • Denitrificare: eliminare azotat = nitrat
  • Dedurizare: se previne in principal depunerea de ioni de calciu si magneziu in instalatia de apa rece si calda, protejand obiectele sanitare si elementele de incalzire care utilizeaza apa.
  • Sterilizarea cu ultraviolete: se elimina virusi primari si ultrarezistenti, prin sterilizare nu se modifica parametrii organoleptici si chimici ai apei.
  • Potabilizare prin osmoza inversa: se elimina 96-98% a continutului de saruri din apa si 99% a materiei organice.
Instalatii sanitare interioare

BOILERE PENTRU PREPARARE APA CALDA MENAJERA: ELECTRICE, CU AGENT TERMIC PRODUS DE CENTRALE TERMICE, PANOURI SOLARE, POMPE DE CALDURA.

boilere apa calda menajera

Executam acest tip de lucrari pentru boilere cu diverse capacitate. Avem experienta pentru montajul diverselor tipuri de boilere alimentate cu agent termic produs folosindu-se atat combustibili conventionali cat si energie alternative. Boilerele pot fi montate cu scopul de a prepara apa calda menajera pentru un singur consumator sau un grup sanitar cat si pentru un intreg imobil.

Instalatii sanitare interioare

INSTALATII DE RIDICARE A PRESIUNII APEI

ridicarea presiunii apei

Executam acest tip de lucrari de instalatii sanitare pentru statii de ridicare a presiuni apei pentru consum menajer sau pentru instalatiile necesare stingerii incendiilor. Executam montajul tuturor elementelor care intra in component statiilor de ridicare a presiunii apei: rezervoare de acumulare a apei, tevi de distributie, distribuitoare, reductoare de presiune, pompe sau grupuri de pompare, pentru o gama foarte larga de debite si valori ale presiuni apei.