Instalatii hidro

Pentru a avea apă rece, apă caldă, şi mai ales canalizare, la dispoziţie oricând, oriunde şi oricât, DAN-SERV SRL vă pune la dispoziţie un pachet de instalaţii hidro şi serviciile aferente care să vină în ajutorul dvs când vă costruiţi o casă, un imobil sau vă reamenajati o baie, bucătărie.

Instalaţiile hidro cuprind: electropompe, filtre pentru apă, contoare, rezervoare pentru apă, robineţi, racorduri, ţevi, sisteme de canalizare, etc.

În ceea ce priveşte serviciile aferente intalaţiilor hidro, vă ajutăm să vă faceţi o imagine cât mai exactă asupra a cum vor arăta obiectele sanitare în băi şi bucătării, sprijinindu-vă din punct de vedere tehnic pentru a face cea mai bună alegere în funcţie de cerinţele dvs. Acest lucru este foarte important în faza de montaj al ţevilor, o modificare radicală a obiectelor sanitare stabilite la început poate să conducă la manopera suplimentară semnificativă şi costuri semnificativ majorate.

Va punem la dispozitie un pachet de instalatii hidro si serviciile aferente care sa vina in ajutorul dvs cind va costruiti o casa, un imobil sau va reamenajati o baie, bucatarie.

Oferim service gratuit în timpul garanţiei şi service postgaranţie.
Indiferent de problema cu care vă confruntaţi, echipa noastră vă ajută.

Viziunea noastră este una de concentrare a eforturilor pentru satisfacerea cerinţelor şi necesităţilor clienţilor şi a le oferi acestora calitate prin serviciile şi produsele pe care le furnizăm.

Va ajutam sa va faceti o imagine cit mai exacta asupra a cum vor arata obiectele sanitare in bai si bucatarii, sprijinindu-va din punct de vedere tehnic pentru a face cea mai buna alegere in functie de cerintele dvs. Acest lucru este foarte important in faza de montaj al tevilor.

instalatiihidro1instalatiihidro2