Boilere electrice TESY

Premium Line cu control electronic

– Termostat electronic de precizieimage

– Setare precisa a temperaturii maxime / acuratete ± 1 °C

– Indicator digital cu acuratete de ± 1 °C  /LED display

– Intrerupator ON/OFF 

– Anod tester / verifica starea anodului de magneziu

– Sistem cu Auto-Diagnoza si alarma erori

Termometru digital

Anod de magneziu cu 5 ani termen de viata + Anod tester

– Boilerele electrice TESY Premium Line sunt echipate cu Anod tester – un element util care ne indica starea reala a anodului si necesitatea schimbarii lui. Anodul de magneziu protejeaza corpul boilerului de coroziunea electrochimica.

Izolatie termica de eficienta ridicata: izolatia termica din poliuretan rigid de inalta densitate cu grosime de 32 mm garanteaza o pierdere minima de caldura si aduce economie de energie.

Protectie glass-ceramic: boilerele TESY sunt fabricate prin folosirea unei tehnologii foarte moderne de protectie la interior a boilerului cu un strat de sticla-ceramica.

Flansa: Flansa permite accesul liber la grupul electric al boilerului astfel anodul si elementul electric putand fi usor inlocuite.

Premium Line cu control mecanicimage (10)

Termostat reglabil: Termostat reglabil cu optiunile de setare a temperaturii: protectie ANTIINGHET, mod de lucru VARA, mod de lucru IARNA, mod ANTIBACTERIAL.

Anod tester: Boilerele TESY Premium Line sunt echipate cu Anod tester care este un element important ce indica starea reala a Anodului de Magneziu si necesitatea schimbarii acestuia. Anodul de magneziu protejeaza corpul boilerului de coroziunea electrochimica.

Izolare termica de inalta eficienta: Izolatia termica din poliuretan rigid de inalta densitate cu grosime de 32 mm garanteaza o pierdere minima de caldura si reduce consumul de energie.

Protectie cu sticla-ceramica: Boilerele TESY sunt fabricate folosind o tehnologie de ultima ora de aplicare a unui strat protector de sticla-ceramica pe suprafata interioara a corpului boilerelor. Acoperirea cu sticla-ceramica asigura o protectie de durata impotriva coroziunii si garanteaza o durata de viata mare a boilerului.

Anodul de magneziu: Un anod de magneziu marit cu o durata de viata mai mare cu 50%. Poate fi usor demontat si inlocuit.

Flasa: Flansa permite accesul liber la grupul electric al boilerului astfel elementul electric si anodul de magneziu pot fi usor inlocuite.

Modelele verticale si orizontale BiLightimage (4)

Protectie de sticla-ceramica a tancului de apa: Boilerele electrice TESY sunt produse cu o tehnologie moderna de ultima generatie de aplicare a unui strat de sticla-ceramica pe corpul boilerului.Stratul de sticla-ceramica asigura protectia impotriva coroziunii  tancului , igiena perfecta a apei si garanteaza folosirea pe o perioada lunga a boilerului.

Noul buton pornit/oprit din dotarea boilerelor electrice din gama BiLight rezistent la umiditate. Doua tipuri de moduri de functionare prin culori diferite : Modul in lucru , Produsul poate fi utilizat. Sistem electric sigur si garantat de catre certificarile Europene in vigoare .image (3)

Termostat reglabil : Cu dimensiuni marite pentru o accesare si utilizare usoara in vederea setarii  temperaturei dorite a apeiIzolatie cu densitate mare si de inalta eficienta:  Un consum chiar si mai scazut de curent din cauza noului sistem de prindere pe perete .

Izolatie cu densitate mare si de inalta eficienta cu o grosime de 18 mm micsoareaza considerabil pierderile de caldura si implicit optimizeaza consumul de curent.

Anod de magneziu: Anodul de magneziu cu dimensiuni generoase protejeaza un timp indelungat tancul de apa de la coroziunea electrochimica.

Modelele verticale ANTICAimage (2)LC

Protectie de incredere impotriva coroziunii

Depunere scazuta de calcar

Durata mare de functionare

Proces de incalzire silentios

Intrerupator cu doua trepte, rezistent la umezeala – posibilitatea de a alege intre incalzire rapida si cea normala

Element rezistent de incalzire din otel inoxidabil

Nivel inalt de siguranta – nu exista contact intre elementul de incalzire si apa

Intretinere facila si rapida

Service convenabil – nu necesita golirea boilerului atunci cand elementul electric trebuie inlocuit

Protectie cu sticla-ceramica a vasului: Boilerele TESY sunt produse cu o tehnologie foarte moderna de aplicare a unui strat de sticla-ceramica pe rezervorul boilerului. Stratul de sticla-ceramica asigura protectia de durata impotriva coroziunii, asigurand totodata si igiena perfecta a apei si garanteaza un termen indelungat de folosire al boilerului.

Termostat reglabil: Termostat reglabil cu patru moduri de lucru: protectie ANTIINGHET, mod de lucru VARA, mod de lucru IARNA, mod de lucru ANTIBACTERIAL.

Anod de magneziu cu 3 ani termen de lucru: Anod de magneziu marit ce asigura lungirea termenului de viata cu 50%. Acesta poate fi usor demontat si inlocuit.

Intrerupator in doua trepte, rezistent la umiditate: Ofera alegerea pentru incalzire rapida sau normala. Sistem electric fiabil, garantat de certificarile Europene de siguranta. Toate modelele sunt echipate cu termometru si supapa de siguranta.

Flansa: Permite inlocuirea facila a anodului de magneziu si a elementului de incalzire.

Termoizolatie de inalta eficienta: Termoizolatia eficienta din poliuretan de inalta densitate fara CFC cu grosime de 18 mm garanteaza o pierdere minima de temperatura si reduce semnificativ consumul de energie.

Modelul vertical BiLight cu serpentinaimage (6)

Serpentina: Sistem economic, eficient si sigur de producere a apei calde de consum compatibil cu o centrala de incalzire sau cu orice instalatie cu circuit inchis de incalzire.

Teaca pentru termosenzor: Teaca permite senzorului sa transmita controlerului valoarea exacta a temperaturii apei si asigura controlul precis al operatiei de incalzire. In cazul unei instalatii corect dimensionate, sistemul va genera maximul de eficienta cu risc minim de supraincalzire.

Anodul de magneziu: Un anod de magneziu cu termen de viata marit cu 50%. Poate fi usor demontat si inlocuit.

Flansa: Flansa permite accesul liber la grupul electric al boilerului asa incat anodul si elementul electric pot fi foarte usor schimbate.

Intrerupator rezistent la umezeala: Boilerele Tesy sunt echipate cu un intrerupator rezistent la umiditate si un sistem fiabil electric, garantat cu certificate europene de siguranta.

Izolatie fara CFC: Izolatie de inalta eficienta din poliurentan de inalta densitate fara CFC, ce garanteaza minimul de pierdere de caldura si economia de energie.

Termostat reglabil: Termostat reglabil cu optiunile de setare a temperaturii: protectie ANTI-INGHET, mod de lucru VARA, mod de lucru IARNA, mod de lucru ANTIBACTERIAL.

Modelul vertical BiLight cu doua schimbatoare de calduraimage (5)

Serpentina: Sistem de incalzire a apei calde economic, eficient si sigur proiectat pentru conectarea la incalzirea centrala sau alt tip similar de instalatii de incalzire locala cu circuit de incalzire inchis.

Teaca pentru termosenzor: Teaca permite senzorului sa transmita controlerului valoarea exacta a temperaturii apei si asigura controlul precis al operatiei de incalzire. In cazul unei instalatii corect dimensionate, sistemul va genera maximul de eficienta cu risc minim de supraincalzire.

Protectia cu sticla-ceramica: Boilerele TESY sunt fabricate folosind o tehnologie de ultima ora pentru aplicarea unui strat de sticla-ceramica pe suprafata interioara a vasului. Acoperirea cu sticla-ceramica asigura protectia sigura impotriva coroziunii si garanteaza folosirea de lunga durata a boilerului.

Anod de magneziu: Anod de magneziu cu termen de viata sporit cu 50%. Poate fi usor demontat si inlocuit.

Flansa: Flansa permite accesul liber la grupul electric al boilerului asa incat anodul si elementul electric putand fi usor inlocuite.

Intrerupator rezistent la umiditate: Boilerele TESY sunt echipate cu un intrerupator rezistent la umiditate si un sistem electric fiabil garantat de certificarile Europene de siguranta.

Izolatie fara CFC: Termoizolatie de inalta eficienta din poliuretan rigid de inalta densitate fara CFC, ce garanteaza o pierdere de caldura minima si economia de energie.

Termostat reglabil: Termostat reglabil cu optiunile de setare: protectie ANTIINGHET, mod de lucru VARA, mod de lucru IARNA, mod de lucru ANTIBACTERIAL

Boiler Compact Line cu montaj deasupra chiuveteiimage (8)

Gama Compact

Protectie sticla-ceramica

Intrerupator on/off

Flansa pentru inlocuirea facila ade magneziu si a elementului de incalzire

Termostat reglabil si de siguranta cu protectie termica si electrica

Lampa de semnalizare

Supapa de siguranta

Racorduri de intrare si iesire din otel inoxidabil

Boiler Compact Line cu instalare sub chiuveta

Model Compact

Protectie din sticla-ceramicaimage (7)

Intrerupator PORNIT/OPRIT

Flansa pentru inlocuirea facila a anodului de magneziu si a elementului de incalzire

Termostat reglabil de siguranta cu protectie termica si electrica

Indicatori luminosi de functionare

Valva de siguranta

Intrare si iesire apa din otel inoxidabil

Instanturi TESY 24/7image (9)

  • Debit constant de apa calda
  • Tehnologie incorporata pentru mentinerea temeperaturii optime
  • Incalzire instantanee
  • Dimensiuni compacte si usor de montat
  • Eficienta inalta
  • Atingerea temperaturii de confort intr-un timp foarte scurt
  • Aparatul nu este influentat de fluctuatia presiunii in reteaua de alimentare cu apa
  • Robinet de amestec metalic
  • Cablu de alimentare cu stecher inclus